• Esileht
  • Kinnisvara Guru 2011 on Riigi Kinnisvara AS

Kinnisvara Guru 2011 on Riigi Kinnisvara AS

X Rahvusvahelise Kinnisvarakonverentsi korraldajad valisid Kinnisvara Guru 2011, kelleks osutus Riigi Kinnisvara AS. 

 

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektori Tõnis Rüütli sõnul on kolm väga tugevat põhjust, miks otsustati tiitliga pärjata just Riigi Kinnisvara AS. „Esiteks, lõpule jõudis aegade suurim arendusobjekt – Koidula piiripunkti rajamine, mis laiub 100 hektaril pikkusega 18 km ning mille rahaline maht on 1,1 miljardit krooni. Koidula piiripunkt on üks kaasaegseima tehnoloogiaga Euroopas,“ ütles Rüütel.

 

 

„Teine oluline põhjus on, et Eesti kohalike omavalitsuste projekti „Koolid korda“ raames renoveeris Riigi Kinnisvara 34 erinevat koolihoonet, mille rahaline maht oli 1,2 miljardit krooni,“ lisas Rüütel.

 

 

„Kolmandaks väärib mainimist, et Riigi Kinnisvara poolt hallatava kinnisvaramaht on viimase pooleteise aasta jooksul kahekordistunud,“ märkis Rüütel.

 

 

Eesti Kinnisvara Haldajate ja Hooldajate Liit, Eesti Kinnisvara Hindajate ühing, Eesti Kinnisvarafirmade Liit ning Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda korraldavad ühist kinnisvarakonverentsi alates 2002. aastast. Sel aastal osales konverentsil 235 inimest. Konverentsi avas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

  

 

Lisainfo:

Tõnis Rüütel

Eesti Kinnisvarafirmade Liit

Tel: 5046517

© 1994-2024 EKFL | Privaatsus