• Esileht
  • Kinnisvaraettevõtted ootavad käibe ja täätajate arvu kasvu

Kinnisvaraettevõtted ootavad käibe ja täätajate arvu kasvu

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (EKFL) liikmete seas läbiviidud kinnisvarasentimendi uuring näitab, et kinnisvaraettevõtted plaanivad lähema poole aasta jooksul suurendada täätajate arvu ja kasvatada käivet.

 

„Kinnisvaraettevõtted on pool aastat ettevaatavas prognoosis valdavalt positiivsed. „Eks selle taga ole aktiivne kinnisvaraturg, kus tehingutearvust puudust ei ole,“ kommenteeris uuringu tulemusi EKFLi juhatuse liige, Adaur Grupp juhataja, Tõnu Toompark.

 

Lisaks näitas uuring, et ootused elamispindade turu arengute osas on vägagi positiivsed. Uuringus osalenud ettevõtted ootavad valdavalt nii tehingute arvu, kui hindade kerkimist. Elamispindade üüriturult oodatakse seoses õppeperioodi algusega koolides ja ärihooaja aktiviseerumisega peatset rahunemist. äripindade ostu-müügitehingute ja –hindade osas ootavad EKFLi liikmed pigem tõusu.

 

äripindade üürituru osas prognoositakse valdavalt stabiilseid hinnatasemeid ja tehingute arv püsib tänasel tasemel.

 

Eesti Kinnisvarafirmade Liit (EKFL) on loodud 1994.a. EKFL on kinnisvara arenduse, vahenduse ja konsultatsioonidega tegelevate äriühingute ühendus. Liitu kuulub 40 juhtivat kinnisvarasektori ettevõtet.

 

Lisainfo:

Tõnu Toompark

Juhatuse liige Eesti Kinnisvarafirmade Liit

+372 525 9703

tonu@adaur.ee

2013-11-14-ekfl-kinnisvarasentiment_web.gif

© 1994-2024 EKFL | Privaatsus