• Esileht
  • Pindi avas kinnisvaraõigusbüroo

Pindi avas kinnisvaraõigusbüroo

Pindi Kinnisvara avas Eesti esimese kinnisvarafirmana kinnisvaraõigusele spetsialiseerunud õigusbüroo, mis pakub kõiki enam levinud kinnisvaraga seotud õigusteenuseid.
Uus teenus täätab firma müügiüksustest täiesti eraldi ning on pühendunud vaid juriidilisele nõustamisele, muu hulgas on võimalik büroo kaudu soetada  tüüplepingute põhjasid.

Pindi Kinnisvara jurist Margus Sardis lausus, et nõudlus teenuse järele on keerulisemaks muutunud majanduskeskkonnas oluliselt suurenenud.
«Meie poole päärdub üha rohkem inimesi, kes soovivad meilt osta vaid juriidilist teenust, kuna nad ei oska või julge kellegi muu poole päärduda,» sõnas ta.

Sardise sõnul teenindatakse Pindi Kinnisvara vahendusteenuse kliente jätkuvalt teenuse raames tasuta. «Tegemist ei ole kindlasti katsega oma klientidelt rohkem raha saada, enamgi veel – juriidiline teenus saab olema turul väga konkurentsivõimelise hinnaga, millele samaväärset vastu leida on äärmiselt keeruline,» lisas Sardis.

Teenuse kasutamiseks saab registreeruda Pindi Kinnisvara kodulehel www.pindi.ee, kuhu on võimalik jätta oma kontaktandmed koos probleemi kirjeldusega ning kliendiga võetakse ühendust ühe tääpäeva jooksul, eelkonsultatsiooni raames probleemistiku kirjeldamine on tasuta.

1995. aastal asutatud Pindi Kinnisvara on Eesti suurima kontoritevõrguga kinnisvarabüroo, mis tegutseb Realia kaubamärgi all ka Riias ja Vilniuses. Firma annab tääd ligi 300 inimesele. (PM)

Allikas: 12.november 2008.a. Postimees

© 1994-2024 EKFL | Privaatsus