• Esileht
  • PRESSITEADE: Rotermann Grupp OÜ ja Rotermann Eesti OÜ uuel aadressil

PRESSITEADE: Rotermann Grupp OÜ ja Rotermann Eesti OÜ uuel aadressil

Rotermann Grupp Oü ja Rotermann Eesti Oü koos tütarettevõtetega asuvad alates 3. novembrist k.a uutes ruumides Rotermanni kvartalis Uue Jahulao III korrusel.

Vastvalminud Rotermanni tn 8 hoone on kaasaegse arhitektuuri silmapaistev näide, kus arhitektid Hanno Grossschmidt, Tomomi Hayashi ja Youko Azumakawa on ühendanud uue büroomaja sajandivanuse Rotermanni Jahulaoga, sidudes  kvartalile omaselt uue ja vana. Hooned on liidetud omavahel klaasist aatriumiga ja tekkivad büroopinnad ulatuvad läbi mõlema maja. Nende kahe vastvalminud hoonega tõestab Rotermanni kvartal kui Tallinna linnaplaneerimise pioneer taas, et kõigile nõuetele vastav büroohoone võib olla ka arhitektuuriliselt erakordselt põneva lahendusega.

Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusega tegelev ettevõte Rotermann Grupp tegutseb lisaks Eestile ka Venemaa, Ukraina ja Läti turul. Grupi suurim arendusprojekt Eestis hõlmab 2,4 hektari suurust ala Rotermanni täästuskvartalis Tallinna vanalinna, Viru väljaku ja sadama vahelisel alal, kus nähakse ette sajandivanuste täästushoonete ning moodsa arhitektuuri sidumist ja funktsionaalse mitmekesisuse loomist.

Määdunud kuul tunnustas Tallinna Linnavalitsus kinnisvaraarendust ja linnapea Edgar Savisaar andis Tallinna Ettevõtluspäeva pidulikul lõpetamisel Rotermanni kvartalile (arendaja Rotermann Grupi ettevõte Rotermann City Oü) parima arendusprojekti tiitli. Konkursi eesmärgiks oli tunnustada ettevõtteid, kelle teostatud kinnisvaraarendusprojektid aitavad kaasa kaasaegse, ettevõtlust soosiva linnaruumi kujundamisele ning atraktiivse elukeskkonna loomisele.

Rotermanni kvartalit arendatakse kolmes etapis ja kokku valmib aastaks 2012 ligi 80 000 m² kaasaegset elamis-, kaubandus- ning büroopinda.

 

Uus aadress:
Rotermann Grupp Oü
Rotermanni tn 8
Tallinn 10111
Tel: (+372) 6645 210

© 1994-2024 EKFL | Privaatsus