• Esileht
  • Leidlikkus, innovatsioon, säästlikkus ja taaskasutus Rotermanni kvartalis.

Leidlikkus, innovatsioon, säästlikkus ja taaskasutus Rotermanni kvartalis.

Selleaastase festivali süda asub Rotermanni kvartalis, kus Disainiää üritused haaravad enda alla pea kogu Rotermanni kvartali, sh hooned nagu Prooviveski, Elevaatori ja Nisu-rukkiveski.  

Kultuurihuvilistel on võimalik seekord kuulata ja vaadata esinejaid ning loojaid Poolast, Sloveeniast ja Soomest kuni Prantsusmaa, Austria ja Austraaliani välja.  

Disainiää raames toimuvad seminarid, avatakse mitmeid näitusi, oma kollektsioonidega üllatavad publikut Eesti tuntud moeloojad ning toimub heategevuslik disainioksjon, kust kõigil on võimalik omandada ainulaadset ja unikaalset disaini. 

Linnarahvale on avatud ka temaatiline välikino ning jälgida saab põnevat kokkade võistlust. Lisaks kõigele sellele sisutavad nelja päeva mitmed muud installatsioonid, performance’d, seminarid, välieluruumi väärtustavad ettevõtmised ja täätoad 

 

Disainiää raames toimub konkursside “Eesti disain ja elukeskkond 2009” ja „Eetiline Eesti suveniir“ võitjate väljakuulutamine. 

Kõik festivali üritused on külastajatele tasuta (va. Moeshow „Miks elu on nagu on?“ ja kokkade võistlus ‘Disainitud kulinaaria’).

Festivali pidevalt täieneva programmi leiad aadressilt:  www.disainioo.ee (http://www.youtube.com/watch?v=ih3tOs8wS7s) 

Festival korraldaja on Eesti Disainerite Liit.   

 

Peakorraldaja:

Ilona GurjanovaEesti Disainerite Liit, esinaine

Tel +372 55 573 687 

 

Info edastas:

Andre PoopuuRotermann Eesti Oü turundusjuht

Tel +372 50 39 696

E-mail andre.poopuu@rotermann.com

© 1994-2024 EKFL | Privaatsus