• Esileht
  • Pressiteade: Arco Vara tugevdab oma meeskonda

Pressiteade: Arco Vara tugevdab oma meeskonda

Seoses kinnisvaraturu elavnemisega ja müügimahtude suurenemisega nii Eestis kui Lätis, otsustas Arco Vara reorganiseerida oma tütarettevõtte Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhtimisstruktuuri.

Alates 1.veebruarist 2010 saab Arco Vara Kinnisvarabüroo AS-i ja Arco Real Estate AS-i juhatajaks Mart Saa. Senine juht Aigars Šmits jätkab tääd Arco Vara kontsernis, teenindusdivisjoni Läti vahendusbüroo juhina. See võimaldab ettevõttel tõhustada teenindusdivisjoni juhtimist, jagada tääkoormust ning enam arvestada erinevustega Eesti ja Läti kinnisvaraturu spetsiifikas.

Arco Vara Kinnisvarabüroo uus juht Mart Saa on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ettevõtluse ja ärijuhtimise eriala ning täätanud kinnisvarasektoris 15 aastat, olles 8 aastat ERI Elamispindade Kinnisvara Oü tegevjuht ja viimased 2 aastat Rotermann Eesti Oü juhatuse liige ja esimees.

Mart Saa on tunnustatud kinnisvaraturu ekspert. Ta on olnud aastaid Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige ning kuulub käesolevalt Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse. Tema tääle asumine Arco Varasse on osaks Kontserni strateegilisest plaanist – laiendada oma ambitsioone nii Eesti kui rahvusvahelisel kinnisvaraturul.

Samal eesmärgil astus 2008. aasta sügisel Arco Vara AS-is ametisse suurte juhtimiskogemustega juhatuse liige Lembit Tampere. Määdunud aastal liitus Kontserniga rahvusvaheliste kogemustega turundus- ja kommunikatsiooni direktor Andres Kraas.

Meeskonna tugevdamine on viimastel aastatel olnud Arco Vara üks olulisemaid prioriteete, mille positiivsed tulemused kajastuvad üha enam ka ettevõtte majanduslikes näitajates.

Andres Kraas
Turundus- ja kommunikatsiooni direktor / Marketing and Communication Director

Arco Vara AS
Jõe 2b 10151, Tallinn, Estonia
tel: +372 614 4520
gsm: +372 5664 6101
fax: +372 614 4631
http://www.arcorealestate.com/

© 1994-2024 EKFL | Privaatsus